Bureau Rotterdam: met een flinke slok naar een onschuldige kinderverjaardag?!

Bureau Rotterdam: met een flinke slok naar een onschuldige kinderverjaardag?!

Dinsdag 17 oktober 2023 om 21:36

Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv.

Een gevaar op de weg. Ewout Genemans loopt mee met de Rotterdamse politie als ze een melding krijgen van een dronken bestuurder op de weg. Deze ouders keken wat de diep in het glaasje tijdens het verjaardagsfeestje van hun kinderen. Een schokkend detail, hun kinderen zitten ook in de auto.

Bekijk de beelden hieronder.

Bureau Rotterdam: met een flinke slok naar een onschuldige kinderverjaardag?! Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv. Een gevaar op de weg. Ewout Genemans loopt mee met de Rotterdamse politie als ze een melding krijgen van een dronken bestuurder op de weg. Deze ouders keken wat de diep in het glaasje tijdens het verjaardagsfeestje van hun kinderen. Een schokkend detail, hun kinderen zitten ook in de auto. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Ewout Genemans blikt vooruit op het nieuwe seizoen Bureau Rotterdam: 'Heftigste tot nu toe' Bekijk deze video » Zien: Ewout Genemans stelt alle agenten uit Bureau Rotterdam voor Bekijk deze video » Vanavond in Bureau Rotterdam: hoe loopt het af met zwangere vrouw na ernstig auto-ongeluk? Bekijk deze video » Kijker reageert op schokkende beelden uit Bureau Rotterdam waarin hondje doodgebeten werd Bekijk deze video » Zien: Ewout Genemans verzekert kijkers van disclaimer na controverse doodgebeten hond Bekijk deze video » Zien: vanavond in Bureau Rotterdam krijgt Ewout belangrijke taak bij kalmeren van psychotische jongen Bekijk deze video »
TV :
Bureau Rotterdam: met een flinke slok naar een onschuldige kinderverjaardag?!

Actuele video's

Meer actuele video's