Zoektocht vermiste Sam van Grondelle: politie te water bij IJhaven Amsterdam

Zoektocht vermiste Sam van Grondelle: politie te water bij IJhaven Amsterdam

Woensdag 18 oktober 2023 om 11:22

In de zoektocht naar de sinds zaterdagnacht vermiste Amsterdammer Sam van Grondelle (29) is het Landelijk Team Onderwaterzoekingen woensdagochtend actief in de IJhaven: 'Op zoek naar (of voorwerpen van) de vermiste Sam.'

Update: lichaam vermiste Sam van Grondelle is gevonden.

Intensief gezocht
De afgelopen dagen is er op diverse plekken in de hoofdstad intensief naar Sam gezocht: 'Inmiddels zijn daar meer dan 200 mensen bij betrokken. Door de hele stad hangen flyers, en ook op sociale media wordt een oproep om naar hem uit te kijken al dagenlang massaal verspreid', meldt Het Parool.

Iedereen die mogelijk meer info heeft over de vermissing wordt dringend opgeroepen zich te melden bij de politie. Beelden van de zoektocht van woensdag zie je hieronder:

Zoektocht vermiste <em>Sam van Grondelle</em>: politie te water bij IJhaven Amsterdam In de zoektocht naar de sinds zaterdagnacht vermiste Amsterdammer Sam van Grondelle (29) is het Landelijk Team Onderwaterzoekingen woensdagochtend actief in de IJhaven: 'Op zoek naar (of voorwerpen van) de vermiste Sam.' Update: lichaam vermiste Sam van Grondelle is gevonden. Intensief gezochtDe afgelopen dagen is er op diverse plekken in de hoofdstad intensief naar Sam gezocht: 'Inmiddels zijn daar meer dan 200 mensen bij betrokken. Door de hele stad hangen flyers, en ook op sociale media wordt een oproep om naar hem uit te kijken al dagenlang massaal verspreid', meldt Het Parool. Iedereen die mogelijk meer info heeft over de vermissing wordt dringend opgeroepen zich te melden bij de politie. Beelden van de zoektocht van woensdag zie je hieronder: Bekijk ook Amsterdammer Sam van Grondelle (29) vermist: grote zoekactie opgestart Bekijk deze video » Vriend vermiste Sam van Grondelle: 'Elk uur dat verstrijkt verschuiven de scenario's' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zoektocht vermiste Sam van Grondelle: politie te water bij IJhaven Amsterdam

Actuele video's

Meer actuele video's