Amsterdammer Sam van Grondelle (29) vermist: grote zoekactie opgestart

Amsterdammer Sam van Grondelle (29) vermist: grote zoekactie opgestart

Maandag 16 oktober 2023 om 12:14

Familie, vrienden en bekenden van de Amsterdamse Sam van Grondelle maken zich grote zorgen: de 29-jarige jongen wordt sinds de nacht van zaterdag op zondag vermist. Op sociale media worden diverse oproepen gedeeld om naar hem uit te kijken.

Grote zorgen
'We maken ons ernstige zorgen, dus mocht je iets weten of hebben gehoord: laat het aub weten", valt te lezen in het bericht dat door zijn vrienden is verspreid. 'Hij was met twee vrienden in het Skatecafé in Noord geweest. Nadat ze de pont hadden genomen naar Centraal, fietste hij alleen richting zijn huis bij station Amstel in de buurt', meldt AT5.

De oproep op X zie je hieronder



Amsterdammer <em>Sam van Grondelle</em> (29) vermist: grote zoekactie opgestart Familie, vrienden en bekenden van de Amsterdamse Sam van Grondelle maken zich grote zorgen: de 29-jarige jongen wordt sinds de nacht van zaterdag op zondag vermist. Op sociale media worden diverse oproepen gedeeld om naar hem uit te kijken. Grote zorgen'We maken ons ernstige zorgen, dus mocht je iets weten of hebben gehoord: laat het aub weten", valt te lezen in het bericht dat door zijn vrienden is verspreid. 'Hij was met twee vrienden in het Skatecafé in Noord geweest. Nadat ze de pont hadden genomen naar Centraal, fietste hij alleen richting zijn huis bij station Amstel in de buurt', meldt AT5. De oproep op X zie je hieronder Bekijk ook Waar is Piet Beentjes, die in 1987 vermist raakte? (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Puppy Freya gestolen op Brunssummerheide: 'Man uit bosjes griste haar mee' (video) Bekijk deze video » Vriend vermiste Sam van Grondelle: 'Elk uur dat verstrijkt verschuiven de scenario's' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Amsterdammer Sam van Grondelle (29) vermist: grote zoekactie opgestart

Actuele video's

Meer actuele video's