Vriend vermiste Sam van Grondelle: 'Elk uur dat verstrijkt verschuiven de scenario's' (video)

Vriend vermiste Sam van Grondelle: 'Elk uur dat verstrijkt verschuiven de scenario's' (video)

Dinsdag 17 oktober 2023 om 08:36

Helaas is er, voor zover nu bekend, ook op dinsdagochtend nog geen spoor van de sinds zaterdagnacht vermiste Amsterdammer Sam van Grondelle. AT5 sprak gisteren met een goede vriend van hem, Frans van Heezik, die vertelt wanneer Sam voor het laatst gezien is: 'Ze zijn (na het uitgaan in Amsterdam Noord, red.) met de pont het water overgestoken. Een deel moest naar rechts en Sam die moest naar links en toen hebben ze afscheid genomen. Verder leek het gewoon een normale avond te zijn.'

Update: lichaam vermiste Sam van Grondelle is gevonden.

'Elk uur verschuiven de scenario's'
Sindsdien ontbreekt echter ieder spoor van de 29-jarige jongen en naarmate de zoektocht langer duurt worden de zorgen natuurlijk groter: 'Elk uur dat verstrijkt verschuiven de scenario's naar iets grimmiger natuurlijk maar daar proberen we niet aan te denken. We moeten gewoon doen wat we kunnen doen nu en daarmee doorgaan', aldus Van Heezik.

Bekijk het fragment van AT5 hieronder

Vriend vermiste <em>Sam van Grondelle</em>: 'Elk uur dat verstrijkt verschuiven de scenario's' (video) Helaas is er, voor zover nu bekend, ook op dinsdagochtend nog geen spoor van de sinds zaterdagnacht vermiste Amsterdammer Sam van Grondelle. AT5 sprak gisteren met een goede vriend van hem, Frans van Heezik, die vertelt wanneer Sam voor het laatst gezien is: 'Ze zijn (na het uitgaan in Amsterdam Noord, red.) met de pont het water overgestoken. Een deel moest naar rechts en Sam die moest naar links en toen hebben ze afscheid genomen. Verder leek het gewoon een normale avond te zijn.' Update: lichaam vermiste Sam van Grondelle is gevonden. 'Elk uur verschuiven de scenario's'Sindsdien ontbreekt echter ieder spoor van de 29-jarige jongen en naarmate de zoektocht langer duurt worden de zorgen natuurlijk groter: 'Elk uur dat verstrijkt verschuiven de scenario's naar iets grimmiger natuurlijk maar daar proberen we niet aan te denken. We moeten gewoon doen wat we kunnen doen nu en daarmee doorgaan', aldus Van Heezik. Bekijk het fragment van AT5 hieronder Bekijk ook Amsterdammer Sam van Grondelle (29) vermist: grote zoekactie opgestart Bekijk deze video »
Nieuws :
Vriend vermiste Sam van Grondelle: 'Elk uur dat verstrijkt verschuiven de scenario's' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's