Kiki stelt prangende vraag in Lang leve de liefde: 'Ben jij Johan Vlemmix?'

Kiki stelt prangende vraag in Lang leve de liefde: 'Ben jij Johan Vlemmix?'

Donderdag 19 oktober 2023 om 12:06

Kiki in Lang Leve De Liefde: 'Oh Johan, ik heb zo'n zin in jou'

In Lang leve de liefde trekt Kiki de stoute schoenen aan en ze stelt een zeer prangende vraag aan haar date. Ze heeft namelijk het gevoel dat ze hem ergens van kent. “Ik hoop niet dat ik iets verkeerds zeg, maar ben jij Johan Vlemmix?” Ze moet lachen als haar date inderdaad Johan Vlemmix is en zegt dat ze hem als artiest kent, maar dat dat niets zegt over ‘de man Johan’. Vlemmix haalde regelmatig het nieuws met nogal eigenaardige acties en projecten. Maar volgens Johan is hij totaal anders dan wat je ziet…

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder

Kiki stelt prangende vraag in <em>Lang leve de liefde</em>: 'Ben jij Johan Vlemmix?' Kiki in Lang Leve De Liefde: 'Oh Johan, ik heb zo'n zin in jou' In Lang leve de liefde trekt Kiki de stoute schoenen aan en ze stelt een zeer prangende vraag aan haar date. Ze heeft namelijk het gevoel dat ze hem ergens van kent. “Ik hoop niet dat ik iets verkeerds zeg, maar ben jij Johan Vlemmix?” Ze moet lachen als haar date inderdaad Johan Vlemmix is en zegt dat ze hem als artiest kent, maar dat dat niets zegt over ‘de man Johan’. Vlemmix haalde regelmatig het nieuws met nogal eigenaardige acties en projecten. Maar volgens Johan is hij totaal anders dan wat je ziet… Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: is Joey grappig genoeg op Chayenne in te pakken? Bekijk deze video » Johan Vlemmix niet herkend in Lang Leve de Liefde? 'Dag John, welkom' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Je doet ongeïnteresseerd, leg die telefoon weg!' Bekijk deze video »
TV :

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's