John van den Heuvel: 'Familie Natalee Holloway tevreden met veroordeling Joran' (video)

John van den Heuvel: 'Familie Natalee Holloway tevreden met veroordeling Joran' (video)

Donderdag 19 oktober 2023 om 22:30

<em>John van den Heuvel</em>: 'Familie Natalee Holloway tevreden met veroordeling Joran' (video) Nederlands' bekendste crimineel in het buitenland Joran van der Sloot bekende woensdag na 18 jaar de moord op Natalee Holloway en wordt veroordeeld voor 20 jaar celstraf voor het afpersen van de familie. De Amerikanen plaatsen hun vraagtekens bij Jorans verklaring, maar volgens John van den Heuvel is de familie toch tevreden met de veroordeling. Dat vertelde hij in RTL Boulevard. De eerste twee afleveringen van de nieuwe docuserie van John van den Heuvel De Biecht van Joran zijn vanaf woensdag 18 oktober te zien op Videoland. Aflevering 3 en 4 volgen op woensdag 25 oktober en woensdag 1 november. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: documentaire De Biecht van Joran van John van den Heuvel vanaf woensdag op Videoland Bekijk deze video » Royce de Vries in Hart van Nederland over bekentenis Joran: "Vind dat behoorlijk onthullend" Bekijk deze video » Moeder Natalee Holloway na bekentenis Joran van der Sloot: 'Je bent een moordenaar' (Shownieuws) Bekijk deze video » De biecht van Joran: 'Het is tijd dat ik vertel hoe ik Natalee heb vermoord' Bekijk deze video »
TV :
John van den Heuvel: 'Familie Natalee Holloway tevreden met veroordeling Joran' (video)

Nederlands' bekendste crimineel in het buitenland Joran van der Sloot bekende woensdag na 18 jaar de moord op Natalee Holloway en wordt veroordeeld voor 20 jaar celstraf voor het afpersen van de familie. De Amerikanen plaatsen hun vraagtekens bij Jorans verklaring, maar volgens John van den Heuvel is de familie toch tevreden met de veroordeling. Dat vertelde hij in RTL Boulevard.

De eerste twee afleveringen van de nieuwe docuserie van John van den Heuvel De Biecht van Joran zijn vanaf woensdag 18 oktober te zien op Videoland. Aflevering 3 en 4 volgen op woensdag 25 oktober en woensdag 1 november.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's