ZIEN: Erica Meiland tekende haar familie-droomhuis, maar wat heeft haar ex-fling Sander daarmee te maken?

ZIEN: Erica Meiland tekende haar familie-droomhuis, maar wat heeft haar ex-fling Sander daarmee te maken?

Vrijdag 20 oktober 2023 om 11:33

Sander van Betten, de ex-fling van Erica Meiland die zelf van mening is dat hij een serieuze relatie met haar had, zal zich deze week niet populair gemaakt hebben bij de tv-familie: 'Die kwam met een ontzettend leuk document aanzetten.. een tekening van een groot huis waar de hele familie zou gaan wonen', vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Reactie Erica
Volgens Van Betten was het zelfs de bedoeling dat hij daar ook zou gaan wonen maar denkt Erica uiteraard heel anders over. Ze bevestigt overigens wel dat het haar tekening is.

Bekijk het fragment van Shownieuws én de tekening van Erica hieronder

ZIEN: <em>Erica Meiland</em> tekende haar familie-droomhuis, maar wat heeft haar <em>ex-fling</em> Sander daarmee te maken? Sander van Betten, de ex-fling van Erica Meiland die zelf van mening is dat hij een serieuze relatie met haar had, zal zich deze week niet populair gemaakt hebben bij de tv-familie: 'Die kwam met een ontzettend leuk document aanzetten.. een tekening van een groot huis waar de hele familie zou gaan wonen', vertelt Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker. Reactie EricaVolgens Van Betten was het zelfs de bedoeling dat hij daar ook zou gaan wonen maar denkt Erica uiteraard heel anders over. Ze bevestigt overigens wel dat het haar tekening is. Bekijk het fragment van Shownieuws én de tekening van Erica hieronder Bekijk ook Waarom is Chateau Meiland weer dikke kijkcijferhit? Tina en Evert weten het (Shownieuws) Bekijk deze video » Johan Derksen snapt Catherine Keyl niet: 'Waarom laat zo'n oud wijf zich verbouwen?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Chers kerstalbum Christmas is uit: welke klassiekers staan erop? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's