Vanavond in halve finale Holland’s Got Talent: Kevinski zet bijzondere mimeshow neer

Vanavond in halve finale Holland’s Got Talent: Kevinski zet bijzondere mimeshow neer

Vrijdag 20 oktober 2023 om 13:22

In de halve finale van Holland's Got Talent strijden tien acts om een plekje in de slotfase. Elke deelnemer heeft een nieuw optreden voorbereid om de juryleden, Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts opnieuw te imponeren.

Mime-act
Kevinski zet een bijzondere mimeshow neer voor de jury. Hij treedt al op in het buitenland, maar wil graag naar Amerika. Weet Kevinski het met zijn mime-act te schoppen tot de finale?

Bekijk de mime-act hierboven, in de video hieronder zie je Henk van Married At First Sight optreden in Holland's Got Talent.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in halve finale <em>Holland’s Got Talent</em>: Kevinski zet bijzondere <em>mimeshow</em> neer In de halve finale van Holland's Got Talent strijden tien acts om een plekje in de slotfase. Elke deelnemer heeft een nieuw optreden voorbereid om de juryleden, Chantal Janzen, Dan Karaty, Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts opnieuw te imponeren. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Mime-actKevinski zet een bijzondere mimeshow neer voor de jury. Hij treedt al op in het buitenland, maar wil graag naar Amerika. Weet Kevinski het met zijn mime-act te schoppen tot de finale? Bekijk de mime-act hierboven, in de video hieronder zie je Henk van Married At First Sight optreden in Holland's Got Talent. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Holland's Got Talent: Edson da Graça laat goocheltruc Joep bijna mislukken (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent: Dave Moses zingt eigen vertaling van Songfestivalhit Voilà (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent: talentvolle mimespeler verbaast jury met optreden (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's