Video: Nederlandse platenzaken vieren nieuw album The Rolling Stones met nachtelijke openingen

Video: Nederlandse platenzaken vieren nieuw album The Rolling Stones met nachtelijke openingen

Video: <em>Nederlandse platenzaken</em> vieren nieuw album <em>The Rolling Stones</em> met nachtelijke openingen In heel Nederland hebben donderdagnacht minstens dertig platenzaken hun deuren geopend ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe album van The Rolling Stones. Deze winkels zijn verspreid over steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, maar ook in kleinere plaatsen zoals Geesteren in Overijssel en Aarle-Rixtel in Brabant. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: The Rolling Stones hinten naar tournee in videoclip van nieuwe single Angry Bekijk deze video » Zien: presentatie nieuwe muziek The Rolling Stones, Charlie Watts wordt enorm gemist Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 20 oktober 2023 om 14:04

In heel Nederland hebben donderdagnacht minstens dertig platenzaken hun deuren geopend ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe album van The Rolling Stones. Deze winkels zijn verspreid over steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, maar ook in kleinere plaatsen zoals Geesteren in Overijssel en Aarle-Rixtel in Brabant.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's