Heleen van Royen krijgt 'oma-maffia' achter zich aan: 'Flügeltje tijdens oppassen' (video)

Heleen van Royen krijgt 'oma-maffia' achter zich aan: 'Flügeltje tijdens oppassen' (video)

Zaterdag 21 oktober 2023 om 18:11

Heleen van Royen heeft vrijdag een hoop kritiek over zich heen gekregen. De schrijfster was aan het oppassen op haar kleinkinderen, maar dronk ondertussen een alcoholisch shotje.

<em>Heleen van Royen</em> krijgt 'oma-maffia' achter zich aan: 'Flügeltje tijdens oppassen' (video) Heleen van Royen heeft vrijdag een hoop kritiek over zich heen gekregen. De schrijfster was aan het oppassen op haar kleinkinderen, maar dronk ondertussen een alcoholisch shotje. Shotje'Het is vrijdag, oppasdag, en ze doen alle drie tegelijk hun middagslaapje', zo schrijft Heleen in haar Instagram Stories bij de video. Te zien is dat ze een Flügel achterover slaat. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Caroline van der Plas over verbroken relatie met ex-man (Shownieuws) Bekijk deze video » Roy Donders is WOEST: 'Ik vind dit schandalig, het is absurd!' (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Erica Meiland tekende haar familie-droomhuis, maar wat heeft haar ex-fling Sander daarmee te maken? Bekijk deze video »
Entertainment :

Shotje
'Het is vrijdag, oppasdag, en ze doen alle drie tegelijk hun middagslaapje', zo schrijft Heleen in haar Instagram Stories bij de video. Te zien is dat ze een Flügel achterover slaat.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's