Hart van Nederland: grote demonstraties voor Palestina in Leeuwarden en Groningen (video)

Hart van Nederland: grote demonstraties voor Palestina in Leeuwarden en Groningen (video)

Zaterdag 21 oktober 2023 om 19:31

<em>Hart van Nederland</em>: grote demonstraties voor Palestina in Leeuwarden en Groningen (video) Honderden mensen demonstreerden zaterdag in verschillende steden in Nederland voor Palestina. Onder meer in Leeuwarden en Groningen waren veel demonstranten op de been, zo zag je in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: wateroverlast in Oisterwijk door zware regen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto door aquaplaning frontaal tegen boom in Drenthe (video) Bekijk deze video » Gaat Aruba Joran van der Sloot vervolgen na bekentenis moord Natalee Holloway? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Honderden mensen demonstreerden zaterdag in verschillende steden in Nederland voor Palestina. Onder meer in Leeuwarden en Groningen waren veel demonstranten op de been, zo zag je in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's