Hart van Nederland: wateroverlast in Oisterwijk door zware regen (video)

Hart van Nederland: wateroverlast in Oisterwijk door zware regen (video)

Vrijdag 20 oktober 2023 om 18:51

<em>Hart van Nederland</em>: wateroverlast in Oisterwijk door zware regen (video) In Oisterwijk viel vrijdag meer regen dan het riool op sommige plekken kon verwerken en dat betekende zware wateroverlast. Straten en stegen liepen vol en kelders zijn niet veilig. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Brand bedrijfspand Almelo: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video » Video: Nederlandse platenzaken vieren nieuw album The Rolling Stones met nachtelijke openingen Bekijk deze video » Zien: Koningin Máxima ontsnapt in Kaapstad aan demonstranten dankzij beveiliging Bekijk deze video »
Nieuws :

In Oisterwijk viel vrijdag meer regen dan het riool op sommige plekken kon verwerken en dat betekende zware wateroverlast. Straten en stegen liepen vol en kelders zijn niet veilig.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's