Hart van Nederland: auto door aquaplaning frontaal tegen boom in Drenthe (video)

Hart van Nederland: auto door aquaplaning frontaal tegen boom in Drenthe (video)

Vrijdag 20 oktober 2023 om 19:00

<em>Hart van Nederland</em>: auto door aquaplaning frontaal tegen boom in Drenthe (video) Door het slechte weer is in de Drentse plaats Tweede Exloërmond een auto frontaal tegen een boom gebotst door aquaplaning. Bij aquaplaning kunnen je banden de hoeveelheid water niet aan. Het water kan niet weg, waardoor er een laagje water tussen je banden en het asfalt ontstaat. Je grip op de weg verdwijnt daardoor, omdat je als het ware over het water rijdt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Koningin Máxima ontsnapt in Kaapstad aan demonstranten dankzij beveiliging Bekijk deze video » Herfstvakantieplannen gedwarsboomd: veerboten naar Waddeneilanden vallen uit Bekijk deze video » Hart van Nederland: wateroverlast in Oisterwijk door zware regen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Door het slechte weer is in de Drentse plaats Tweede Exloërmond een auto frontaal tegen een boom gebotst door aquaplaning. Bij aquaplaning kunnen je banden de hoeveelheid water niet aan. Het water kan niet weg, waardoor er een laagje water tussen je banden en het asfalt ontstaat. Je grip op de weg verdwijnt daardoor, omdat je als het ware over het water rijdt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's