Richard wordt belazerd: "Een of andere gek uit het publek roept dat" (Ik hou van holland)

Richard wordt belazerd: "Een of andere gek uit het publek roept dat" (Ik hou van holland)

Richard wordt belazerd: &quot;Een of andere gek uit het publek roept dat&quot; (<em>Ik hou van holland</em>) Tijdens het eindspel geeft het vak van Richard Groenendijk continu de verkeerde aanwijzingen aan hem waardoor hij niet aan het rad mag draaien. Zal het hem toch nog lukken voor het einde van het spel? Bekijk de hilarische beelden hierboven. Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Gefrustreerde Richard Groenendijk wil z'n team uitschelden: "Ik hou me nog in!" Bekijk deze video » Hilarisch: Richard Groenendijk maakt ordinaire grap om kapotte drukknop Bekijk deze video »
TV :
Zondag 22 oktober 2023 om 11:16

Tijdens het eindspel geeft het vak van Richard Groenendijk continu de verkeerde aanwijzingen aan hem waardoor hij niet aan het rad mag draaien. Zal het hem toch nog lukken voor het einde van het spel? Bekijk de hilarische beelden hierboven.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's