Gefrustreerde Richard Groenendijk wil z'n team uitschelden: "Ik hou me nog in!"

Gefrustreerde Richard Groenendijk wil z'n team uitschelden: "Ik hou me nog in!"

Gefrustreerde <em>Richard Groenendijk</em> wil z'n team uitschelden: &quot;Ik hou me nog in!&quot; Beide teams blinken zaterdagavond niet echt uit in het spelletje 'Namen Raden' maar waar Jeroen van Koningsbrugge nog aardig optimistisch blijft raakt Richard Groenendijk gaandeweg alleen maar gefrustreerd. Linda de Mol complimenteert Richard, maar hij had zijn team normaal gesproken de tering in gescholden als er geen camera's waren: "Ik hou me nog in.". Bekijk het Ik hou van Holland-frament hierboven. Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ik hou van Holland: hysterische discussie Richard Groenendijk en Fred van Leer Bekijk deze video » Ik Hou van Holland gemist? Linda de Mol lacht om blunder Fred van Leer Bekijk deze video »
TV :
Zondag 15 oktober 2023 om 08:06

Beide teams blinken zaterdagavond niet echt uit in het spelletje 'Namen Raden' maar waar Jeroen van Koningsbrugge nog aardig optimistisch blijft raakt Richard Groenendijk gaandeweg alleen maar gefrustreerd. Linda de Mol complimenteert Richard, maar hij had zijn team normaal gesproken de tering in gescholden als er geen camera's waren: "Ik hou me nog in.". Bekijk het Ik hou van Holland-frament hierboven.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's