Hilarisch: Richard Groenendijk maakt ordinaire grap om kapotte drukknop

Hilarisch: Richard Groenendijk maakt ordinaire grap om kapotte drukknop

Hilarisch: <em>Richard Groenendijk</em> maakt ordinaire grap om kapotte drukknop Pauline Wingelaar is zaterdagavond te gast bij Ik hou van Holland. De Gooische Moeder mag het spel 'geen ja en geen nee' spelen. Maar of dat goed gaat... Ook zien we dat Richard Groenendijk zit te stoeien met de rode knop. Zijn kapje is eraf en maakt hier een ordinaire grap over. Het publiek lacht en ook Linda de Mol giert om Richards dubbelzinnige grap. Bekijk het Ik hou van Holland-frament hieronder. Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Gefrustreerde Richard Groenendijk wil z'n team uitschelden: "Ik hou me nog in!" Bekijk deze video » Ik hou van Holland gemist? Linda de Mol heeft weinig vertrouwen in flapuit Pauline Wingelaar Bekijk deze video »
Zondag 22 oktober 2023 om 09:17

Pauline Wingelaar is zaterdagavond te gast bij Ik hou van Holland. De Gooische Moeder mag het spel 'geen ja en geen nee' spelen. Maar of dat goed gaat... Ook zien we dat Richard Groenendijk zit te stoeien met de rode knop. Zijn kapje is eraf en maakt hier een ordinaire grap over. Het publiek lacht en ook Linda de Mol giert om Richards dubbelzinnige grap. Bekijk het Ik hou van Holland-frament hieronder.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's