Ik hou van Holland gemist? Linda de Mol heeft weinig vertrouwen in flapuit Pauline Wingelaar

Ik hou van Holland gemist? Linda de Mol heeft weinig vertrouwen in flapuit Pauline Wingelaar

<em>Ik hou van Holland</em> gemist? Linda de Mol heeft <em>weinig vertrouwen</em> in flapuit <em>Pauline Wingelaar</em> Pauline Wingelaar is zaterdagavond te gast bij Ik hou van Holland. De Gooische Moeder mag het spel 'geen ja en geen nee' spelen. Maar of Pauline de schikte kandidaat is weten Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge nog niet. Pauline zegt voortdurend ja en nee, gelukkig was het spel nog niet gestart. Linda de Mol kan er wel om lachen. Bekijk het Ik hou van Holland-frament hieronder. Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Ik Hou van Holland gemist? Linda de Mol lacht om blunder Fred van Leer Bekijk deze video » Gefrustreerde Richard Groenendijk wil z'n team uitschelden: "Ik hou me nog in!" Bekijk deze video »
Zondag 22 oktober 2023 om 09:00

Pauline Wingelaar is zaterdagavond te gast bij Ik hou van Holland. De Gooische Moeder mag het spel 'geen ja en geen nee' spelen. Maar of Pauline de schikte kandidaat is weten Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge nog niet. Pauline zegt voortdurend ja en nee, gelukkig was het spel nog niet gestart. Linda de Mol kan er wel om lachen. Bekijk het Ik hou van Holland-frament hieronder.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's