Jochen Otten smokkelt Expeditie Robinson-brief mee naar huis: "Voor m'n dochter"

Jochen Otten smokkelt Expeditie Robinson-brief mee naar huis: "Voor m'n dochter"

Jochen Otten smokkelt <em>Expeditie Robinson</em>-brief mee naar huis: &quot;Voor m'n dochter&quot; Het is inmiddels dag 18 van de expeditie. Kamp Noord en kamp Zuid ontvangen een cryptische brief die voor veel opschudding en speculaties zorgt. Bekijk de beelden hierboven. DochterWillem Voogd wordt zenuwachtig van het bericht dat ze niet meer terugkeren naar hun eiland en slaat op zijn borst. Ook Iris Enthoven, die naast hem staat, vindt het spannend. Jochen Otten besluit de cryptische brief mee te nemen en niet in het vuur te gooien. "Neem, mee voor je dochter", wordt er geroepen. Bekijk de beelden hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Expeditie Robinson: Floris deelt vermakelijk poep-verhaal via facetime Bekijk deze video » Maxim is bang voor exit in Expeditie Robinson: "Die hadden we uit elkaar moeten halen" Bekijk deze video »
TV :
Jochen Otten smokkelt Expeditie Robinson-brief mee naar huis: "Voor m'n dochter"
Maandag 23 oktober 2023 om 09:37

Het is inmiddels dag 18 van de expeditie. Kamp Noord en kamp Zuid ontvangen een cryptische brief die voor veel opschudding en speculaties zorgt. Bekijk de beelden hierboven.

Dochter
Willem Voogd wordt zenuwachtig van het bericht dat ze niet meer terugkeren naar hun eiland en slaat op zijn borst. Ook Iris Enthoven, die naast hem staat, vindt het spannend. Jochen Otten besluit de cryptische brief mee te nemen en niet in het vuur te gooien. "Neem, mee voor je dochter", wordt er geroepen. Bekijk de beelden hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Na afloop kun je iedere aflevering van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's