Bouke & Rob Kemps maken in My Tribute to Elvis muzikale reis door Amerika

Bouke & Rob Kemps maken in My Tribute to Elvis muzikale reis door Amerika

Maandag 23 oktober 2023 om 10:31

Bouke Scholten is onlangs samen met niemand minder dan Rob Kemps afgereisd naar Amerika, waar de twee een muzikale reis door het leven van Elvis hebben gemaakt. 'We hebben zulke mooie plekken gezien. We zijn naar Tupelo, Memphis en Nashville geweest. Als laatste bestemming hebben we Vegas nog meegenomen', vertelt die eerste over het binnenkort te verschijnen tv-programma My Tribute to Elvis.

'Bouke maakte de mensen muisstil'
De twee muziekliefhebbers spraken met mensen die The King of Rock and Roll nog zelf gekend hebben: 'En als je dan die verhalen hoort, dan hoor je allemaal anekdotes waarbij je gewoon echt ziet wat een fantastisch icoon het geweest is', aldus Scholten. De muzikale kunsten van de zanger zelf zullen uiteraard ook te zien zijn in het SBS6-programma en die maakten indruk: 'Hij heeft opgetreden op verschillende plaatsen waar Elvis in zijn jeugd ook stond en de mensen waren echt muisstil. Ze waren echt met stomheid geslagen', vertelt Kemps.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Bouke &amp; Rob Kemps maken in <em>My Tribute to Elvis</em> muzikale reis door Amerika Bouke Scholten is onlangs samen met niemand minder dan Rob Kemps afgereisd naar Amerika, waar de twee een muzikale reis door het leven van Elvis hebben gemaakt. 'We hebben zulke mooie plekken gezien. We zijn naar Tupelo, Memphis en Nashville geweest. Als laatste bestemming hebben we Vegas nog meegenomen', vertelt die eerste over het binnenkort te verschijnen tv-programma My Tribute to Elvis. 'Bouke maakte de mensen muisstil'De twee muziekliefhebbers spraken met mensen die The King of Rock and Roll nog zelf gekend hebben: 'En als je dan die verhalen hoort, dan hoor je allemaal anekdotes waarbij je gewoon echt ziet wat een fantastisch icoon het geweest is', aldus Scholten. De muzikale kunsten van de zanger zelf zullen uiteraard ook te zien zijn in het SBS6-programma en die maakten indruk: 'Hij heeft opgetreden op verschillende plaatsen waar Elvis in zijn jeugd ook stond en de mensen waren echt muisstil. Ze waren echt met stomheid geslagen', vertelt Kemps. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Zien: Bouke Scholten zet festivalgangers Zwarte Cross in vuur en vlam (video) Bekijk deze video » Bouke Scholten bevestigt plannen voor programma met Rob Kemps: ‘Vooral leuk!’ Bekijk deze video » Feest bij Bouke: wat heeft de Nederlandse Elvis te vieren? Bekijk deze video »
TV :
Bouke & Rob Kemps maken in My Tribute to Elvis muzikale reis door Amerika

Actuele video's

Meer actuele video's