Vanavond in De Bondgenoten: lacht Jennemie nu al Jorrit uit?

Vanavond in De Bondgenoten: lacht Jennemie nu al Jorrit uit?

Maandag 23 oktober 2023 om 13:36

Vanavond in De Bondgenoten worden de zaadjes voor de eerste mogelijke conflicten al geplant. Jorrit had namelijk het gevoel dat Jennemie, zelf benoemd 'allemansvriend', hem tijdens het gesprek met Jan Versteegh uit zat te lachen...

Bekijk het fragment uit De Bondgenoten hieronder.

Vanavond in <em>De Bondgenoten</em>: lacht Jennemie nu al Jorrit uit? Vanavond in De Bondgenoten worden de zaadjes voor de eerste mogelijke conflicten al geplant. Jorrit had namelijk het gevoel dat Jennemie, zelf benoemd 'allemansvriend', hem tijdens het gesprek met Jan Versteegh uit zat te lachen... Bekijk het fragment uit De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten: Kick-off is op 22 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6. De eerste reguliere aflevering van De Bondgenoten een dag later, om 19.45 uur. Bekijk ook Een mes in je rug in het nieuwe programma De Bondgenoten! Bekijk deze video » Bekijk de nieuwe promo van De Bondgenoten: vanaf 23 oktober te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Jan Versteegh over De Bondgenoten: "Een luxe villa waarin je elke maand €100.000 kan winnen" Bekijk deze video »
TV :

De Bondgenoten: Kick-off is op 22 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6. De eerste reguliere aflevering van De Bondgenoten een dag later, om 19.45 uur.

Actuele video's

Meer actuele video's