De eerste beelden van De Bondgenoten: "Hij moest al bijna janken"

De eerste beelden van De Bondgenoten: "Hij moest al bijna janken"

De eerste beelden van <em>De Bondgenoten</em>: &quot;Hij moest al bijna janken&quot; SBS6 deelt de eerste beelden van het nieuwe spelprogramma De Bondgenoten, dat vanaf vandaag elke werkdag om 19:45 uur te zien zal zijn op dezelfde zender. De deelnemers leren elkaar kennen en proberen een goed team te vormen. Zie het fragment hierboven. Teams kiezenIn de villa van De Bondgenoten zitten zestien mensen. Ze moeten zelf de teams vormen. Deze vier bondgenootschappen gaan tegen elkaar strijden. Uiteindelijk kan er elke maand iemand naar huis gaan met 100.000 euro. In elk team kan maar een iemand met het bedrag naar huis. Bekijk de eerste beelden van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten: Kick-off is op 22 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6. De eerste reguliere aflevering van De Bondgenoten een dag later, om 19.45 uur. Bekijk ook Bekijk de nieuwe promo van De Bondgenoten: vanaf 23 oktober te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Jan Versteegh over De Bondgenoten: "Een luxe villa waarin je elke maand €100.000 kan winnen" Bekijk deze video »
TV :
Maandag 23 oktober 2023 om 12:54

SBS6 deelt de eerste beelden van het nieuwe spelprogramma De Bondgenoten, dat vanaf vandaag elke werkdag om 19:45 uur te zien zal zijn op dezelfde zender. De deelnemers leren elkaar kennen en proberen een goed team te vormen. Zie het fragment hierboven.

Teams kiezen
In de villa van De Bondgenoten zitten zestien mensen. Ze moeten zelf de teams vormen. Deze vier bondgenootschappen gaan tegen elkaar strijden. Uiteindelijk kan er elke maand iemand naar huis gaan met 100.000 euro. In elk team kan maar een iemand met het bedrag naar huis. Bekijk de eerste beelden van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten: Kick-off is op 22 oktober om 21.30 uur te zien op SBS6. De eerste reguliere aflevering van De Bondgenoten een dag later, om 19.45 uur.

Actuele video's

Meer actuele video's