The Life Trail-Desley werd gepest door buitenlanders: "Elke vrijdag werd ik geslagen"

The Life Trail-Desley werd gepest door buitenlanders: "Elke vrijdag werd ik geslagen"

<em>The Life Trail</em>-Desley werd gepest door buitenlanders: &quot;Elke vrijdag werd ik geslagen&quot; Desley, die meedoet aan de Videoland-serie The Life Trail, vertelt aan Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar dat hij eerst niets met buitenlanders had. Hij was een van de drie Nederlanders in zijn klas en werd elke vrijdag in elkaar geslagen.Zijn bewijsdrang komt vooral doordat Desley verlaten is door veel mensen. En hij is lang gepest geweest. Bekijk het gesprek tussen Desley en Nasrdin hierboven. The Life Trail start vrijdag 6 oktober op Videoland. Vanaf dan kun je de mooiste fragmenten van The Life Trail terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: The Life Trail met o.a. Nasrdin Dchar, vanaf 6 oktober te zien op Videoland Bekijk deze video » Zien: Melvin van The Life Trail gaat tekeer tijdens zware wandeling: "Donder op!" Bekijk deze video »
Maandag 23 oktober 2023 om 14:16

Desley, die meedoet aan de Videoland-serie The Life Trail, vertelt aan Mocro Maffia-acteur Nasrdin Dchar dat hij eerst niets met buitenlanders had. Hij was een van de drie Nederlanders in zijn klas en werd elke vrijdag in elkaar geslagen.
Zijn bewijsdrang komt vooral doordat Desley verlaten is door veel mensen. En hij is lang gepest geweest. Bekijk het gesprek tussen Desley en Nasrdin hierboven.

The Life Trail start vrijdag 6 oktober op Videoland. Vanaf dan kun je de mooiste fragmenten van The Life Trail terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's