Heftige beelden: man zwaargewond na val op spoor Amsterdam Centraal

Heftige beelden: man zwaargewond na val op spoor Amsterdam Centraal

Zondag 22 oktober 2023 om 17:50

Afgelopen nacht raakte een man ernstig gewond toen hij op Amsterdam Centraal op de treinsporen terechtkwam en werd aangereden door een trein.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: man <em>zwaargewond</em> na val op spoor <em>Amsterdam Centraal</em> Afgelopen nacht raakte een man ernstig gewond toen hij op Amsterdam Centraal op de treinsporen terechtkwam en werd aangereden door een trein. Tekst gaat verder onder de video. Amsterdam CentraalIn de nacht rond 1 uur viel een man op Amsterdam Centraal op het spoor en werd geraakt door een trein. Hulpdiensten arriveerden snel en brachten de gewonde man naar het ziekenhuis. De politie concludeerde na onderzoek dat het om een ongeval ging, zonder aanwijzingen voor een misdrijf of suïcidepoging. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Aanrijding trein Overveen: persoon overleden (video) Bekijk deze video » Zien: bestuurder zonder rijbewijs achter het stuur bij spoorongeval Prinsenbeek Bekijk deze video »
Nieuws :

Amsterdam Centraal
In de nacht rond 1 uur viel een man op Amsterdam Centraal op het spoor en werd geraakt door een trein. Hulpdiensten arriveerden snel en brachten de gewonde man naar het ziekenhuis. De politie concludeerde na onderzoek dat het om een ongeval ging, zonder aanwijzingen voor een misdrijf of suïcidepoging.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's