Paris Hilton wordt moeder in seizoen 2 van Paris in Love, bekijk de trailer!

Paris Hilton wordt moeder in seizoen 2 van Paris in Love, bekijk de trailer!

Dinsdag 24 oktober 2023 om 18:52

Paris Hilton gaat op een heel ander soort reis in het tweede seizoen van Paris in Love. Hilton wordt moeder. Dit seizoen laat alles zien van de draagmoederschap en Hiltons eerste ontmoeting met haar zoon Phoenix.

Bekijk de trailer hieronder. Het eerste seizoen van Paris in Love is te zien op Videoland, of het tweede seizoen daar ook verschijnt is nog niet bekend.

<em>Paris Hilton</em> wordt moeder in seizoen 2 van Paris in Love, bekijk de trailer! Paris Hilton gaat op een heel ander soort reis in het tweede seizoen van Paris in Love. Hilton wordt moeder. Dit seizoen laat alles zien van de draagmoederschap en Hiltons eerste ontmoeting met haar zoon Phoenix. Bekijk de trailer hieronder. Het eerste seizoen van Paris in Love is te zien op Videoland, of het tweede seizoen daar ook verschijnt is nog niet bekend. Bekijk ook Video: zo gaat het zoontje van Paris Hilton waarschijnlijk heten Bekijk deze video » Bekijk hier de trailer van Miraculous: Ladybug & Cat Noir The Movie, vanaf 28 july op Netflix Bekijk deze video » Lieke Martens trouwt in Malaga met Benjamin: bekijk de beelden (Shownieuws) Bekijk deze video » Video: wereldberoemde voetballer maakt vreemdgaan op zwangere partner bekend Bekijk deze video » Bekijk hier de volledige trailer van Miraculous: Ladybug & Cat Noir, The Movie (video) Bekijk deze video » Zien: Paris Hilton kan niet wachten op dochtertje: "Een klein zusje voor Phoenix" Bekijk deze video » 100 jaar Disney: bekijk de speciale Disney parade met alle disneyfiguren Bekijk deze video »
Trailer :
Paris Hilton wordt moeder in seizoen 2 van Paris in Love, bekijk de trailer!

Actuele video's

Meer actuele video's