Overleden man gevonden in appartement Leeuwarden: 'Ligt er vermoedelijk al maanden' (video)

Overleden man gevonden in appartement Leeuwarden: 'Ligt er vermoedelijk al maanden' (video)

Woensdag 25 oktober 2023 om 19:46

In een appartement aan de Holwortel in Leeuwarden is het lichaam van een overleden man aangetroffen, hij is vermoedelijk geruime tijd geleden overleden. Bewoners van het Florastate-complex zijn diep geschokt door het nieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Overleden man</em> gevonden in appartement <em>Leeuwarden</em>: 'Ligt er vermoedelijk al maanden' <em>(video)</em> In een appartement aan de Holwortel in Leeuwarden is het lichaam van een overleden man aangetroffen, hij is vermoedelijk geruime tijd geleden overleden. Bewoners van het Florastate-complex zijn diep geschokt door het nieuws. Tekst gaat verder onder de video. 'Rare geur'Volgens buurtbewoners hing er een rare geur om zijn woning heen en liep er ongedierte onder de deur door, meldt een correspondent ter plaatse. Een schoonmaakster zou de politie hebben gebeld toen ze de geur rook en vliegen bij de deur van de flat van de man zag. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Utrechtse wijk Overvecht opgeschrikt door vondst plofkraakmaterialen in auto Bekijk deze video » Heftige beelden: moordverdachte Bretly D. aangehouden in hotel Amsterdam Bekijk deze video »
TV :

'Rare geur'
Volgens buurtbewoners hing er een rare geur om zijn woning heen en liep er ongedierte onder de deur door, meldt een correspondent ter plaatse. Een schoonmaakster zou de politie hebben gebeld toen ze de geur rook en vliegen bij de deur van de flat van de man zag.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's