Zien: Utrechtse wijk Overvecht opgeschrikt door vondst plofkraakmaterialen in auto

Zien: Utrechtse wijk Overvecht opgeschrikt door vondst plofkraakmaterialen in auto

Woensdag 25 oktober 2023 om 17:39

In de Utrechtse wijk Overvecht heeft de politie explosieven en mogelijke plofkraakmaterialen aangetroffen in een auto. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) werd opgeroepen om de explosieven op een veilige locatie tot ontploffing te brengen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Utrechtse wijk Overvecht</em> opgeschrikt door vondst <em>plofkraakmaterialen</em> in auto In de Utrechtse wijk Overvecht heeft de politie explosieven en mogelijke plofkraakmaterialen aangetroffen in een auto. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) werd opgeroepen om de explosieven op een veilige locatie tot ontploffing te brengen. Tekst gaat verder onder de video. PlofkraakmaterialenNa inspectie door de EOD werden explosieven ontdekt in de auto aan de Ankarastraat. Bovendien werden items gevonden die mogelijk verband houden met plofkraken, waaronder jerrycans en een rugzak, die door de politie in beslag zijn genomen. Er zijn geen arrestaties verricht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: magneetvisser in Amsterdam zorgt voor onrust na vondst mogelijke landmijn Bekijk deze video » Video: handgranaat uit woning Rotterdam gehaald, verdachte geblinddoekt afgevoerd Bekijk deze video »
Nieuws :

Plofkraakmaterialen
Na inspectie door de EOD werden explosieven ontdekt in de auto aan de Ankarastraat. Bovendien werden items gevonden die mogelijk verband houden met plofkraken, waaronder jerrycans en een rugzak, die door de politie in beslag zijn genomen. Er zijn geen arrestaties verricht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's