Video: voormalig voorzitter CDA Kampen mogelijk door misdrijf overleden

Video: voormalig voorzitter CDA Kampen mogelijk door misdrijf overleden

Woensdag 25 oktober 2023 om 19:55

De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgericht om de dood van een 84-jarige inwoner van Kampen te onderzoeken. De man werd vorige week in zijn huis aan de Buiten Nieuwstraat in Kampen levenloos aangetroffen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: voormalig <em>voorzitter CDA Kampen</em> mogelijk door <em>misdrijf</em> overleden De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgericht om de dood van een 84-jarige inwoner van Kampen te onderzoeken. De man werd vorige week in zijn huis aan de Buiten Nieuwstraat in Kampen levenloos aangetroffen. Tekst gaat verder onder de video. MisdrijfVolgens de politie zijn er aanwijzingen dat hij slachtoffer is geworden van een misdrijf. Het TGO voert een onderzoek uit om de omstandigheden rond zijn overlijden te achterhalen, zo meldt de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Pieter Omtzigt: "Wat in 10, 15, 20 jaar kapot is gegaan, kunnen wij niet in 4 jaar herstellen" (HvNL) Bekijk deze video » Overleden man gevonden in appartement Leeuwarden: 'Ligt er vermoedelijk al maanden' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Misdrijf
Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat hij slachtoffer is geworden van een misdrijf. Het TGO voert een onderzoek uit om de omstandigheden rond zijn overlijden te achterhalen, zo meldt de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's