André Hazes afgemaakt in Vandaag Inside: ‘Denkt zelf dat hij begenadigd zanger is’

André Hazes afgemaakt in Vandaag Inside: ‘Denkt zelf dat hij begenadigd zanger is’

André Hazes afgemaakt in <em>Vandaag Inside</em>: ‘Denkt zelf dat hij begenadigd zanger is’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 25 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside worden de pijlen gericht op André Hazes. René van der Gijp zegt dat hij alles te danken heeft aan zijn beroemde achternaam en dat hij niet zo’n goede zanger is als hij zelf denkt. “Het is geen wereldwonder”, aldus Van der Gijp. “Zonder zijn achternaam had hij gewoon in een café in Sint Juttemis gestaan natuurlijk. Dan was hij niet degene geweest die hij nu is.” Volgens Derksen zijn de mensen zijn ‘Hazes-moe’. “En het is niet een begenadigd zanger.” Al denkt André volgens de heren zelf van wel… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: grote lach op gezicht Johan Derksen na deze grap van Wilfred Genee (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Volgens Bram Moszkowicz hoort 'latent antisemiet' Johan Derksen niet in SBS6 kerstpromo (Shownieuws) Bekijk deze video » Khalid Kasem, Jan Versteegh, Marieke Elsinga e.a. krijgen veeg uit de pan (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
Talkshow :
Donderdag 26 oktober 2023 om 09:42

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 25 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside worden de pijlen gericht op André Hazes. René van der Gijp zegt dat hij alles te danken heeft aan zijn beroemde achternaam en dat hij niet zo’n goede zanger is als hij zelf denkt. “Het is geen wereldwonder”, aldus Van der Gijp. “Zonder zijn achternaam had hij gewoon in een café in Sint Juttemis gestaan natuurlijk. Dan was hij niet degene geweest die hij nu is.” Volgens Derksen zijn de mensen zijn ‘Hazes-moe’. “En het is niet een begenadigd zanger.” Al denkt André volgens de heren zelf van wel…

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's