Geweldig nieuws: Mamma Mia! maakt zich op voor een derde filmavontuur

Geweldig nieuws: Mamma Mia! maakt zich op voor een derde filmavontuur

Donderdag 26 oktober 2023 om 15:01

Het lijkt erop dat een derde Mamma Mia!-film in de maak is. De Britse komiek Alan Carr beweert dat hem een rol is toegezegd in dit nieuwe deel.

Tekst gaat verder onder de video.

Geweldig nieuws: <em>Mamma Mia!</em> maakt zich op voor een <em>derde filmavontuur</em> Het lijkt erop dat een derde Mamma Mia!-film in de maak is. De Britse komiek Alan Carr beweert dat hem een rol is toegezegd in dit nieuwe deel. Tekst gaat verder onder de video. Mamma MiaEr zijn al enige tijd geruchten over een derde deel in de Mamma Mia!-filmreeks. Het oorspronkelijke deel werd uitgebracht in 2008, gevolgd door een vervolg tien jaar later. Beide films, met hoofdrollen voor onder andere Amanda Seyfried, Meryl Streep, Stellan Skarsgård en Pierce Brosnan, waren gebaseerd op liedjes van ABBA. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Peter Beense blikt vooruit op Geef Mij Maar Amsterdam in AFAS Live: 'Klassieke Jordanese kroeg' Bekijk deze video » Populariteit André Hazes blijft dalen: tickets tegen spotprijs op de markt om Ahoy te vullen Bekijk deze video »
Entertainment :

Mamma Mia
Er zijn al enige tijd geruchten over een derde deel in de Mamma Mia!-filmreeks. Het oorspronkelijke deel werd uitgebracht in 2008, gevolgd door een vervolg tien jaar later. Beide films, met hoofdrollen voor onder andere Amanda Seyfried, Meryl Streep, Stellan Skarsgård en Pierce Brosnan, waren gebaseerd op liedjes van ABBA.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's