Ronald Molendijk keurt ABBA's hologramconcerten af: "Ze leven gewoon nog"

Ronald Molendijk keurt ABBA's hologramconcerten af: "Ze leven gewoon nog"

Dinsdag 16 mei 2023 om 10:44

ABBA komt na veertig jaar met een nieuw album en hologramconcerten. Ronald Molendijk, die aan de desk zit van Shownieuws, vindt het maar niks, hoewel de recensies lovend zijn.

Lees verder onder de video.

<em>Ronald Molendijk</em> keurt <em>ABBA's</em> hologramconcerten af: &quot;Ze leven gewoon nog&quot; ABBA komt na veertig jaar met een nieuw album en hologramconcerten. Ronald Molendijk, die aan de desk zit van Shownieuws, vindt het maar niks, hoewel de recensies lovend zijn. Lees verder onder de video. "Het is lucht!"Veel mensen zijn lovend over de hologramconcerten, mensen willen nu zelfs Queen terug op het podium. Want je kan overleden artiesten nu gewoon 'laten optreden.' Ronald vindt het maar raar dat ABBA hologramconcerten geeft terwijl de artiesten gewoon nog in leven zijn: "Het is niet echt, het is lucht. Ze zouden gewoon nog kunnen toeren." Bekijk de Shownieuws-video over ABBA en hun hologramconcerten hierboven. Bekijk ook Shownieuws: 'Schrijver Deel van mij van André Hazes schrikt zich rot door plagiaat-rel' Bekijk deze video » Ronald Molendijk helemaal klaar met Mia en Dion: 'Kan me niets meer schelen' (video) Bekijk deze video »
Show :

"Het is lucht!"
Veel mensen zijn lovend over de hologramconcerten, mensen willen nu zelfs Queen terug op het podium. Want je kan overleden artiesten nu gewoon 'laten optreden.' Ronald vindt het maar raar dat ABBA hologramconcerten geeft terwijl de artiesten gewoon nog in leven zijn: "Het is niet echt, het is lucht. Ze zouden gewoon nog kunnen toeren."

Bekijk de Shownieuws-video over ABBA en hun hologramconcerten hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's