Hart van Nederland: OM eist straffen tot 16 jaar voor doodschieten Siki Martina (video)

Hart van Nederland: OM eist straffen tot 16 jaar voor doodschieten Siki Martina (video)

<em>Hart van Nederland</em>: OM eist straffen tot 16 jaar voor doodschieten <em>Siki Martina</em> (video) Het Openbaar Ministerie heeft donderdag celstraffen van twaalf en zestien jaar geëist tegen twee mannen die worden verdacht van het doodschieten van dj en muziekproducer Siki Martina op 10 juli vorig jaar. 'De nabestaanden hebben levenslang.' De 31-jarige Martina werd op een parkeerdek bij metrostation Coolhaven in Rotterdam-West doodgeschoten, in het bijzijn van zijn neef. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: vlammenzee in Woerden bezorgt omwonenden schrik van hun leven Bekijk deze video » Hart van Nederland zoekt uit: 'De wolf is niet gevaarlijk' (video) Bekijk deze video » Zien: auto slaat over de kop in Tilburg na spectaculaire achtervolging Bekijk deze video » Hart van Nederland: man (61) overleden bij ongeval in kaasfabriek Kaatsheuvel (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Vrijdag 27 oktober 2023 om 13:35

Het Openbaar Ministerie heeft donderdag celstraffen van twaalf en zestien jaar geëist tegen twee mannen die worden verdacht van het doodschieten van dj en muziekproducer Siki Martina op 10 juli vorig jaar. 'De nabestaanden hebben levenslang.' De 31-jarige Martina werd op een parkeerdek bij metrostation Coolhaven in Rotterdam-West doodgeschoten, in het bijzijn van zijn neef.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's