Hart van Nederland: man (61) overleden bij ongeval in kaasfabriek Kaatsheuvel (video)

Hart van Nederland: man (61) overleden bij ongeval in kaasfabriek Kaatsheuvel (video)

Vrijdag 27 oktober 2023 om 13:08

<em>Hart van Nederland</em>: man (61) overleden bij ongeval in kaasfabriek Kaatsheuvel (video) Een 61-jarige man is donderdagavond om het leven gekomen bij een ongeval in een kaasfabriek in Kaatsheuvel. Het slachtoffer kwam klem te zitten tussen een machine en raakte daarbij zwaargewond. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: vlammenzee in Woerden bezorgt omwonenden schrik van hun leven Bekijk deze video » Hart van Nederland zoekt uit: 'De wolf is niet gevaarlijk' (video) Bekijk deze video » Zien: auto slaat over de kop in Tilburg na spectaculaire achtervolging Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 61-jarige man is donderdagavond om het leven gekomen bij een ongeval in een kaasfabriek in Kaatsheuvel. Het slachtoffer kwam klem te zitten tussen een machine en raakte daarbij zwaargewond. Hulpdiensten hebben nog geprobeerd de man te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's