Zien: vlammenzee in Woerden bezorgt omwonenden schrik van hun leven

Zien: vlammenzee in Woerden bezorgt omwonenden schrik van hun leven

Donderdag 26 oktober 2023 om 16:14

In de vroege uren van donderdagochtend brak er een hevige brand uit in een standbouwbedrijf aan de Industrieweg in Woerden. Deze vlammenzee maakte een diepe indruk op zowel omwonenden als getuigen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>vlammenzee</em> in <em>Woerden</em> bezorgt omwonenden schrik van hun leven In de vroege uren van donderdagochtend brak er een hevige brand uit in een standbouwbedrijf aan de Industrieweg in Woerden. Deze vlammenzee maakte een diepe indruk op zowel omwonenden als getuigen. Tekst gaat verder onder de video. BlussenMet een flink aantal brandweervoertuigen rukte de brandweer uit en met grote inspanningen wisten ze te voorkomen dat het vuur oversloeg naar aangrenzende gebouwen. Desondanks ging het standbouwbedrijf volledig verloren. Het blussen kostte de brandweerlieden de rest van de nacht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook HvNL: verdachte uit woning in Empel geblinddoekt met broek op knieën afgevoerd Bekijk deze video » Prachtige beelden: dichte mist leidt tot code geel in grote delen van Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :

Blussen
Met een flink aantal brandweervoertuigen rukte de brandweer uit en met grote inspanningen wisten ze te voorkomen dat het vuur oversloeg naar aangrenzende gebouwen. Desondanks ging het standbouwbedrijf volledig verloren. Het blussen kostte de brandweerlieden de rest van de nacht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's