Zien: auto slaat over de kop in Tilburg na spectaculaire achtervolging

Zien: auto slaat over de kop in Tilburg na spectaculaire achtervolging

Donderdag 26 oktober 2023 om 17:34

Een 36-jarige automobilist heeft donderdagochtend voor commotie gezorgd in Tilburg nadat hij een stopteken van de politie negeerde. Het incident escaleerde in een hectische achtervolging, wat leidde tot gevaarlijke situaties en totale chaos.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>auto</em> slaat over de kop in <em>Tilburg</em> na spectaculaire <em>achtervolging</em> Een 36-jarige automobilist heeft donderdagochtend voor commotie gezorgd in Tilburg nadat hij een stopteken van de politie negeerde. Het incident escaleerde in een hectische achtervolging, wat leidde tot gevaarlijke situaties en totale chaos. Tekst gaat verder onder de video. Auto over de kopRond 11:15 uur betrapte een agent de bestuurder op het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden op de Besterdring. Toen de politie hem wilde aanhouden, negeerde de automobilist het stopteken en begon een wilde achtervolging. De achtervolging eindigde toen de auto over de kop sloeg na een botsing met een geparkeerde auto en tegen een woning tot stilstand kwam. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Harry en Meghan betrokken bij 'bijna catastrofale' achtervolging (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: gewapende ontsnapte tbs'er neergeschoten bij kinderdagverblijf in Hulten Bekijk deze video »
Nieuws :

Auto over de kop
Rond 11:15 uur betrapte een agent de bestuurder op het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden op de Besterdring. Toen de politie hem wilde aanhouden, negeerde de automobilist het stopteken en begon een wilde achtervolging. De achtervolging eindigde toen de auto over de kop sloeg na een botsing met een geparkeerde auto en tegen een woning tot stilstand kwam.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's