RTL Boulevard gemist? Bretly D. blijft overtuigend zwijgen over misdaden

RTL Boulevard gemist? Bretly D. blijft overtuigend zwijgen over misdaden

Vrijdag 27 oktober 2023 om 21:36

Nederland was in de ban van de klopjacht op de voortvluchtige Bretly D., verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij en dodelijke schietpartij. De politie voerde invallen uit in Amsterdam en Doetinchem en wist hem ten slotte te arresteren in een Amsterdams hotel. Vandaag werd hij voorgeleid. John van den Heuvel brengt het laatste nieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? <em>Bretly D.</em> blijft overtuigend zwijgen over <em>misdaden</em> Nederland was in de ban van de klopjacht op de voortvluchtige Bretly D., verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij en dodelijke schietpartij. De politie voerde invallen uit in Amsterdam en Doetinchem en wist hem ten slotte te arresteren in een Amsterdams hotel. Vandaag werd hij voorgeleid. John van den Heuvel brengt het laatste nieuws. Tekst gaat verder onder de video. Contact met advocaatDe verdachte bevindt zich momenteel in Amsterdam en is onderworpen aan beperkingen, wat inhoudt dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Het politieonderzoek is nog in volle gang. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard gemist? Bretly D. blijft overtuigend zwijgen over misdaden

Contact met advocaat
De verdachte bevindt zich momenteel in Amsterdam en is onderworpen aan beperkingen, wat inhoudt dat hij alleen contact mag hebben met zijn advocaat. Het politieonderzoek is nog in volle gang.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's