Holland's Got Talent gemist? Orgelkoningin Jean Martyn laat jury in een deuk liggen

Holland's Got Talent gemist? Orgelkoningin Jean Martyn laat jury in een deuk liggen

Vrijdag 27 oktober 2023 om 22:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Jean Martyn is een ware meester in entertainment. Haar orgelspel tovert onmiddellijk een glimlach op het gezicht van de jury. De jury ligt zelfs dubbel van het lachen door haar optreden.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Holland's Got Talent</em> gemist? Orgelkoningin <em>Jean Martyn</em> laat jury in een deuk liggen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. Jean Martyn is een ware meester in entertainment. Haar orgelspel tovert onmiddellijk een glimlach op het gezicht van de jury. De jury ligt zelfs dubbel van het lachen door haar optreden. Tekst gaat verder onder de video. 71-jarige orgelspeelsterIn de meeste talentenjachten draait alles om jonge en frisse talenten, maar Holland's Got Talent bewijst het tegendeel. In de tweede halve finale zien we de 71-jarige orgelspeelster Jean Martyn, die tijdens haar auditie het publiek betoverde met haar orgelspel Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Holland's Got Talent gemist? Orgelkoningin Jean Martyn laat jury in een deuk liggen

71-jarige orgelspeelster
In de meeste talentenjachten draait alles om jonge en frisse talenten, maar Holland's Got Talent bewijst het tegendeel. In de tweede halve finale zien we de 71-jarige orgelspeelster Jean Martyn, die tijdens haar auditie het publiek betoverde met haar orgelspel

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's