Zien: deze kandidaten gaan door naar de finale van Holland's Got Talent (video)

Zien: deze kandidaten gaan door naar de finale van Holland's Got Talent (video)

Zaterdag 21 oktober 2023 om 18:00

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv.

Zien: deze kandidaten gaan door naar de finale van <em>Holland's Got Talent</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Holland's Got Talent van vrijdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Holland's Got Talent terugkijken via Gids.tv. De zinderende eerste halve finale van Holland's Got Talent was vrijdag te zien bij RTL4. Nadat alle kandidaten hebben opgetreden is het tijd voor het eindoordeel: wie gaat er door naar de finale? Hierboven zie je de eerste vijf winnaars die doorgaan naar de finale van Holland's Got Talent 2023. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: deze kandidaten gaan door naar de finale van Holland's Got Talent (video)

De zinderende eerste halve finale van Holland's Got Talent was vrijdag te zien bij RTL4. Nadat alle kandidaten hebben opgetreden is het tijd voor het eindoordeel: wie gaat er door naar de finale? Hierboven zie je de eerste vijf winnaars die doorgaan naar de finale van Holland's Got Talent 2023.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's