Pierre van Hooijdonk sneert naar Vandaag Inside: 'Heel ander niveau' (video)

Pierre van Hooijdonk sneert naar Vandaag Inside: 'Heel ander niveau' (video)

Zaterdag 28 oktober 2023 om 09:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Pierre van Hooijdonk sneert naar <em>Vandaag Inside</em>: 'Heel ander niveau' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Dat het geen gelukkig huwelijk is tussen de heren van Vandaag Inside en Pierre van Hooijdonk, dat wisten we al. Toch lukt het de VI-verslaggever van dienst om Van Hooijdonk voor de camera te krijgen tijdens het afscheid van Casper van Eijck, waar de heren ook aanwezig waren. Daar gooit Van Hooijdonk alles in de strijd om de VI-heren een onderhuidse plaagstoot uit te delen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Dat het geen gelukkig huwelijk is tussen de heren van Vandaag Inside en Pierre van Hooijdonk, dat wisten we al. Toch lukt het de VI-verslaggever van dienst om Van Hooijdonk voor de camera te krijgen tijdens het afscheid van Casper van Eijck, waar de heren ook aanwezig waren. Daar gooit Van Hooijdonk alles in de strijd om de VI-heren een onderhuidse plaagstoot uit te delen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's