Team Richard speelt vals tijdens Namen Raden: "Wat maakt dat nou uit!"

Team Richard speelt vals tijdens Namen Raden: "Wat maakt dat nou uit!"

Team Richard speelt vals tijdens <em>Namen Raden</em>: &quot;Wat maakt dat nou uit!&quot; Vorige week zagen we Richard Groenendijk stoeien met de rode knop. Zijn kapje was eraf en maakte hier een ordinaire grap over. Ook deze week is er onrust rondom Richards team. ValsspelenEr is complete chaos na het valsspelen in team Richard. Met behulp van Bridget Maasland en Yuki Kempees rouleren ze tijdens het spel Namen Raden terwijl dat helemaal niet mag. Jeroen van Koningsbrugge zegt er iets van maar Richard reageert nogal fel hierop: "Wat maakt dat nou uit!" Bekijk het fragment hierboven. Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Gefrustreerde Richard Groenendijk wil z'n team uitschelden: "Ik hou me nog in!" Bekijk deze video » Hilarisch: Richard Groenendijk maakt ordinaire grap om kapotte drukknop Bekijk deze video »
TV :
Zondag 29 oktober 2023 om 08:35

Vorige week zagen we Richard Groenendijk stoeien met de rode knop. Zijn kapje was eraf en maakte hier een ordinaire grap over. Ook deze week is er onrust rondom Richards team.

Valsspelen
Er is complete chaos na het valsspelen in team Richard. Met behulp van Bridget Maasland en Yuki Kempees rouleren ze tijdens het spel Namen Raden terwijl dat helemaal niet mag. Jeroen van Koningsbrugge zegt er iets van maar Richard reageert nogal fel hierop: "Wat maakt dat nou uit!" Bekijk het fragment hierboven.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's