ZIEN: Bridget Maasland voor takkewijf uitgemaakt bij Ik hou van Holland

ZIEN: Bridget Maasland voor takkewijf uitgemaakt bij Ik hou van Holland

ZIEN: <em>Bridget Maasland</em> voor takkewijf uitgemaakt bij <em>Ik hou van Holland</em> Vorige week zagen we Richard ruzie maken met de drukknop. Ook deze week is er onrust rondom Richards team. Bridget Maasland speelt vals, en Yuki Kempees maakt haar uit voor 'takkewijf'. Bekijk de beelden hieronder. Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Hilarisch: Richard Groenendijk maakt ordinaire grap om kapotte drukknop Bekijk deze video » Team Richard speelt vals tijdens Namen Raden: "Wat maakt dat nou uit!" Bekijk deze video »
Zondag 29 oktober 2023 om 11:08

Vorige week zagen we Richard ruzie maken met de drukknop. Ook deze week is er onrust rondom Richards team. Bridget Maasland speelt vals, en Yuki Kempees maakt haar uit voor 'takkewijf'. Bekijk de beelden hieronder.

Ik hou van Holland is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik hou van Holland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's