Frans Bauer over Leven zonder Letters: "Mijn ouders konden niet lezen en schrijven"

Frans Bauer over Leven zonder Letters: "Mijn ouders konden niet lezen en schrijven"

<em>Frans Bauer</em> over <em>Leven zonder Letters</em>: &quot;Mijn ouders konden niet lezen en schrijven&quot; Frans Bauer, die binnenkort de studio ingaat met Jody Bernal, heeft een nieuw programma genaamd Leven zonder Letters. De zanger vertelt erover aan Shownieuws. Ook vertelt hij over zijn eigen ouders, die niet konden lezen en schrijven: "Ik ben nu nog steeds gewend om de kaart voor te lezen." Bekijk de video hierboven. Leven zonder letters is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Leven zonder letters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Frans en Mariska Bauer apetrots: zoon Christiaan cum laude afgestudeerd Bekijk deze video » Frans Bauer en Jody Bernal maken muziek: "Spaanse versie van Heb je even voor mij Bekijk deze video »
TV :
Zondag 29 oktober 2023 om 11:18

Frans Bauer, die binnenkort de studio ingaat met Jody Bernal, heeft een nieuw programma genaamd Leven zonder Letters. De zanger vertelt erover aan Shownieuws. Ook vertelt hij over zijn eigen ouders, die niet konden lezen en schrijven: "Ik ben nu nog steeds gewend om de kaart voor te lezen." Bekijk de video hierboven.

Leven zonder letters is vanaf maandag 30 oktober wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Leven zonder letters terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's