Jake Paul doet bijzondere onthulling over relatie met Jutta Leerdam: 'Trouwen'

Jake Paul doet bijzondere onthulling over relatie met Jutta Leerdam: 'Trouwen'

Zondag 29 oktober 2023 om 18:31

Schaatstalent Jutta Leerdam heerst op zondag op de 1000 meter en pakt de overwinning. Je zou verwachten dat alle ogen op Jutta gericht zijn, maar tot verrassing van velen was het haar vriend, YouTuber Jake Paul, die alle aandacht naar zich toe trok op de tribune.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jake Paul</em> doet bijzondere onthulling over <em>relatie</em> met <em>Jutta Leerdam</em>: 'Trouwen' Schaatstalent Jutta Leerdam heerst op zondag op de 1000 meter en pakt de overwinning. Je zou verwachten dat alle ogen op Jutta gericht zijn, maar tot verrassing van velen was het haar vriend, YouTuber Jake Paul, die alle aandacht naar zich toe trok op de tribune. Tekst gaat verder onder de video. TrouwenJake en Jutta vieren hun zes maanden durende relatie, en Jake is dit weekend speciaal naar Nederland gekomen om zijn geliefde te steunen. Shownieuws sprak met Jake op de schaatsbaan in Heerenveen, waar hij een bijzondere onthulling deed. Toen de Shownieuws-verslaggever Jake vroeg naar zijn toekomstplannen met Jutta, antwoordde hij: "Om te gaan trouwen." De precieze trouwdatum is echter nog niet bekend. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Opmerkelijke onthulling: Jutta Leerdam staat niet langer bovenaan bij Jake Paul Bekijk deze video » Hilarische beelden: Daniëlle en Reinout Oerlemans verkleed als Jutta Leerdam en Jake Paul op Halloween Bekijk deze video »
Entertainment :

Trouwen
Jake en Jutta vieren hun zes maanden durende relatie, en Jake is dit weekend speciaal naar Nederland gekomen om zijn geliefde te steunen. Shownieuws sprak met Jake op de schaatsbaan in Heerenveen, waar hij een bijzondere onthulling deed. Toen de Shownieuws-verslaggever Jake vroeg naar zijn toekomstplannen met Jutta, antwoordde hij: "Om te gaan trouwen." De precieze trouwdatum is echter nog niet bekend.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's