Hilarische beelden: Daniëlle en Reinout Oerlemans verkleed als Jutta Leerdam en Jake Paul op Halloween

Hilarische beelden: Daniëlle en Reinout Oerlemans verkleed als Jutta Leerdam en Jake Paul op Halloween

Zondag 29 oktober 2023 om 14:23

Reinout en Daniëlle Oerlemans hebben een bijzonder originele outfit uitgekozen voor het Halloweenfeest dat ze afgelopen vrijdag in Hollywood bijwoonden. Ze besloten om verkleed te gaan als de bekende youtuber Jake Paul en de getalenteerde schaatsster Jutta Leerdam.

Tekst gaat verder onder de video.

Hilarische beelden: <em>Daniëlle en Reinout Oerlemans</em> verkleed als <em>Jutta Leerdam</em> en <em>Jake Paul</em> op Halloween Reinout en Daniëlle Oerlemans hebben een bijzonder originele outfit uitgekozen voor het Halloweenfeest dat ze afgelopen vrijdag in Hollywood bijwoonden. Ze besloten om verkleed te gaan als de bekende youtuber Jake Paul en de getalenteerde schaatsster Jutta Leerdam. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Jutta LeerdamDe verkleedpartij wordt zeer gewaardeerd door bekend Nederland, inclusief Jutta. Ze reageerde met enthousiasme onder de foto's van Daniëlle, en schreef: "Looooooove dit haha." In antwoord op de schaatsster merkte Daniëlle op dat ze nog wat oefening nodig had met Jutta's eyeliner. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Reinout Oerlemans koopt opknappertje in LA voor 'habbekrats' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Reinout Oerlemans maakt Amsterdammers woedend' Bekijk deze video »
Entertainment :

Reactie Jutta Leerdam
De verkleedpartij wordt zeer gewaardeerd door bekend Nederland, inclusief Jutta. Ze reageerde met enthousiasme onder de foto's van Daniëlle, en schreef: "Looooooove dit haha." In antwoord op de schaatsster merkte Daniëlle op dat ze nog wat oefening nodig had met Jutta's eyeliner.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's