Video: twee gewonden bij aanrijding tussen tractor en auto in Emmer-Compascuum

Video: twee gewonden bij aanrijding tussen tractor en auto in Emmer-Compascuum

Zondag 29 oktober 2023 om 18:43

In het Drentse Emmer-Compascuum zijn zondag twee personen gewond geraakt bij een aanrijding tussen een tractor met aanhanger en een personenauto. Het ongeluk gebeurde aan de Westelijke Doorsnee Noordzijde.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>twee gewonden</em> bij aanrijding tussen <em>tractor</em> en auto in <em>Emmer-Compascuum</em> In het Drentse Emmer-Compascuum zijn zondag twee personen gewond geraakt bij een aanrijding tussen een tractor met aanhanger en een personenauto. Het ongeluk gebeurde aan de Westelijke Doorsnee Noordzijde. Tekst gaat verder onder de video. ZiekenhuisDe twee gewonde personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, en de politie voert een onderzoek uit naar de oorzaak van het ongeval. Als gevolg van het incident is de weg meerdere uren afgesloten geweest voor het doorgaande verkeer. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Ontroerende beelden: brandweer redt drie honden bij woningbrand in Baarn Bekijk deze video » Video: jongetje zwaargewond naar het ziekenhuis na explosie powerbank in Apeldoorn Bekijk deze video »
Nieuws :

Ziekenhuis
De twee gewonde personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, en de politie voert een onderzoek uit naar de oorzaak van het ongeval. Als gevolg van het incident is de weg meerdere uren afgesloten geweest voor het doorgaande verkeer.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's