Video: jongetje zwaargewond naar het ziekenhuis na explosie powerbank in Apeldoorn

Video: jongetje zwaargewond naar het ziekenhuis na explosie powerbank in Apeldoorn

Zondag 29 oktober 2023 om 16:06

In Apeldoorn is zondagmiddag een jongen ernstig gewond geraakt nadat een powerbank die hij bij zich droeg plotseling explodeerde. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en verkeert momenteel buiten levensgevaar.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>jongetje</em> zwaargewond naar het <em>ziekenhuis</em> na <em>explosie powerbank</em> in <em>Apeldoorn</em> In Apeldoorn is zondagmiddag een jongen ernstig gewond geraakt nadat een powerbank die hij bij zich droeg plotseling explodeerde. Hij is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en verkeert momenteel buiten levensgevaar. Tekst gaat verder onder de video. Ernstige verwondingenOmstreeks 13.00 uur hoorden buurtbewoners geschreeuw van kinderen die op een speelveldje in Apeldoorn aan het spelen waren. Een powerbank in de zak van een van de kinderen was ontploft en veroorzaakte ernstige verwondingen. Omstanders belden onmiddellijk 112 en er kwamen drie ambulances, meerdere politieauto's en zelfs een traumahelikopter ter plaatse. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: 18-jarige automobilist overlijdt na frontale botsing tegen boom in Stadkanaal Bekijk deze video » Ontroerende beelden: brandweer redt drie honden bij woningbrand in Baarn Bekijk deze video »
Nieuws :

Ernstige verwondingen
Omstreeks 13.00 uur hoorden buurtbewoners geschreeuw van kinderen die op een speelveldje in Apeldoorn aan het spelen waren. Een powerbank in de zak van een van de kinderen was ontploft en veroorzaakte ernstige verwondingen. Omstanders belden onmiddellijk 112 en er kwamen drie ambulances, meerdere politieauto's en zelfs een traumahelikopter ter plaatse.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's