Ontroerende beelden: brandweer redt drie honden bij woningbrand in Baarn

Ontroerende beelden: brandweer redt drie honden bij woningbrand in Baarn

Zondag 29 oktober 2023 om 13:36

In een woning in Baarn brak zondagochtend rond 08.00 uur brand uit. Op dat moment bevond de bewoonster zich samen met haar drie honden in de woning. Ze slaagde erin om een van haar trouwe viervoeters in veiligheid te brengen, terwijl de brandweer de andere twee honden uit de woning moest redden.

Tekst gaat verder onder de video.

Ontroerende beelden: brandweer redt <em>drie honden</em> bij woningbrand in <em>Baarn</em> In een woning in Baarn brak zondagochtend rond 08.00 uur brand uit. Op dat moment bevond de bewoonster zich samen met haar drie honden in de woning. Ze slaagde erin om een van haar trouwe viervoeters in veiligheid te brengen, terwijl de brandweer de andere twee honden uit de woning moest redden. Tekst gaat verder onder de video. Bewoonster gewondDe bewoonster had rook ingeademd en is daarom per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Haar huidige toestand is onbekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: man zwaargewond na schietpartij op straat in Spijkenisse (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: sportauto crasht en belandt in sloot, bestuurder spoorloos (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bewoonster gewond
De bewoonster had rook ingeademd en is daarom per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Haar huidige toestand is onbekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's