Lang Leve de Liefde: Hendrika houdt het niet meer na opmerking over olifantslurf-string

Lang Leve de Liefde: Hendrika houdt het niet meer na opmerking over olifantslurf-string

Maandag 30 oktober 2023 om 10:52

Na wat 'fantasieën' over hoe Dirk er in een bijzondere pyjama uit zou kunnen zien komt Hendrika op de bekende olifantenslurf-onderbroek: 'Zo'n string met van die oren en dan kun je je dingetje in die slurf doen.' Vervolgens stikt ze zo ongeveer van het lachen. Haar date lijkt de humor er echter wat minder van in te zien...

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

Lang Leve de Liefde: Hendrika houdt het niet meer na opmerking over <em>olifantslurf-string</em> Na wat 'fantasieën' over hoe Dirk er in een bijzondere pyjama uit zou kunnen zien komt Hendrika op de bekende olifantenslurf-onderbroek: 'Zo'n string met van die oren en dan kun je je dingetje in die slurf doen.' Vervolgens stikt ze zo ongeveer van het lachen. Haar date lijkt de humor er echter wat minder van in te zien... Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ramon reageert gelaten op brandwond Josephine in LLDL: 'Moet je ook niet doen' (video) Bekijk deze video » Renze Klamer verzucht: 'Hoe kun je de reactie van Israël op Gaza nog proportioneel noemen?' (video) Bekijk deze video » Roxane Knetemann getrouwd met grote liefde Wim: bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's