Online criminelen ontmaskerd: Marcel van de Ven gaat strijd aan met oplichter ‘O’

Online criminelen ontmaskerd: Marcel van de Ven gaat strijd aan met oplichter ‘O’

<em>Online criminelen ontmaskerd</em>: Marcel van de Ven gaat strijd aan met oplichter ‘O’ In Online criminelen ontmaskerd gaat Marcel van de Ven de strijd aan met oplichters die via internet hun slag slaan. In het programma is een slachtoffer te zien die volgens Marcel keihard is opgelicht, deze meneer voelt zich ‘goed genaaid’ door ene ‘O’. Ze vinden maar liefst 250 gedupeerden en meerdere mensen zijn ook bedreigd door deze meneer. ‘O’ zegt dat hij graag in beeld wil verschijnen om zijn kant van het verhaal te vertellen, kan Van de Ven deze man in de kraag vatten en ervoor zorgen dat zijn criminele activiteiten tot een einde komen? Bekijk de eerste beelden van Online criminelen ontmaskerd hieronder. Online criminelen ontmaskerd is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Online criminelen ontmaskerd terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Twitter WALGT van Yvonne Coldeweijer in Hunted VIPS: 'Verziekt het spel' Bekijk deze video » Nieuw seizoen Hunted start woensdag 20 september: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Online criminelen ontmaskerd start maandag bij RTL 5: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Maandag 30 oktober 2023 om 16:00

In Online criminelen ontmaskerd gaat Marcel van de Ven de strijd aan met oplichters die via internet hun slag slaan. In het programma is een slachtoffer te zien die volgens Marcel keihard is opgelicht, deze meneer voelt zich ‘goed genaaid’ door ene ‘O’. Ze vinden maar liefst 250 gedupeerden en meerdere mensen zijn ook bedreigd door deze meneer. ‘O’ zegt dat hij graag in beeld wil verschijnen om zijn kant van het verhaal te vertellen, kan Van de Ven deze man in de kraag vatten en ervoor zorgen dat zijn criminele activiteiten tot een einde komen?

Bekijk de eerste beelden van Online criminelen ontmaskerd hieronder.

Online criminelen ontmaskerd is iedere maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Online criminelen ontmaskerd terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's