Johan Derksen over Ajax-crisis: "Er is sprake van mismanagement en wanbeleid"

Johan Derksen over Ajax-crisis: "Er is sprake van mismanagement en wanbeleid"

Dinsdag 31 oktober 2023 om 09:08

René van der Gijp en Johan Derksen reageerden gisteren in Vandaag Inside op de crisis bij Ajax. De Amsterdamse club is inmiddels terug te vinden op de laatste plaats in de Eredivisie. Er is sprake van mismanagement en een wanbeleid, laat Johan stellig weten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen over <em>Ajax</em>-crisis: &quot;Er is sprake van mismanagement en wanbeleid&quot; René van der Gijp en Johan Derksen reageerden gisteren in Vandaag Inside op de crisis bij Ajax. De Amsterdamse club is inmiddels terug te vinden op de laatste plaats in de Eredivisie. Er is sprake van mismanagement en een wanbeleid, laat Johan stellig weten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Pierre van Hooijdonk sneert naar Vandaag Inside: 'Heel ander niveau' (video) Bekijk deze video » Roxane Knetemann getrouwd met grote liefde Wim: bekijk de beelden Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's