Wat? Vertrekt Job Knoester bij Vandaag Inside?

Wat? Vertrekt Job Knoester bij Vandaag Inside?

Dinsdag 31 oktober 2023 om 10:02

Job Knoester kreeg maandag na afloop van Vandaag Inside diverse afscheidscadeaus. Wat is hier aan de hand? Gaan we de sympathieke strafrechtadvocaat nooit meer aan tafel naast Wilfred, René en Johan zien of is het slechts een tijdelijk afscheid? Genee vroeg hem in ieder geval alvast om terug te blikken op de afgelopen maanden. Hoe vond Knoester zelf dat hij uit de verf kwam?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wat? Vertrekt Job Knoester bij <em>Vandaag Inside</em>? Job Knoester kreeg maandag na afloop van Vandaag Inside diverse afscheidscadeaus. Wat is hier aan de hand? Gaan we de sympathieke strafrechtadvocaat nooit meer aan tafel naast Wilfred, René en Johan zien of is het slechts een tijdelijk afscheid? Genee vroeg hem in ieder geval alvast om terug te blikken op de afgelopen maanden. Hoe vond Knoester zelf dat hij uit de verf kwam? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 30 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Mag Job Knoester, als hij naar de kapper gaat en een fatsoenlijk jasje koopt, terug naar Vandaag Inside? Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's